Portretten van Karen vluchtelingen uit Birma, een deel van de reizende tentoonstelling, De onzichtbaren in beeld. Deze tentoonstelling kwam tot stand met steun van BCN, (Burma Centrum Nederland), ICCO, Philips en anderen. De reizende tentoonstelling is nog steeds voor gebruik beschikbaar. Indien wenselijk geactualiseerd met nieuw werk uit 2008 en 2009. De foto’s van de tentoonstelling zijn te koop als print.

Portraits of Karen Refugees from Myanmar (Burma). They are a part of the Traveling Exhibition “The Invisible Ones in Focus”. This project was supported by BCN, Burma centre The Netherlands, ICCO, Philips and others. This exhibition is still available. If necessary actualised with work from 2008 and 2009. All photos of the exhibition are for sale.

  • Project: De onzichtbaren in beeld (The Invisible Ones In Focus)
  • Locatie: Thailand, vluchtelingenkamp Mae La
  • Periode: 04-01-2003 t/m 24-01-2003

 

Boek – De onzichtbaren «

Van de opbrengsten van verkoop van foto’s en verhuur van de tentoonstelling komt 25% ten goede aan de vluchtelingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Innerlijke kracht

Tekst: Karel Glastra van Loon

Het eerste dat de argeloze bezoeker van vluchtelingenkamp Mae La in het grensgebied van Thailand en Birma, zal opvallen is niet de armoede, niet het menselijk leed, maar de schoonheid. Niet dat het leven van de veertigduizend Birmese vluchtelingen niet armoedig is – dat is het wel… LEES MEER (NEDERLANDS / ENGLISH) «

 

Kawthoelei, Bloemenland

Tekst: Minka Nijhuis

Al sinds 1962 zijn in Birma [Myanmar] de militairen aan de macht. Onder hun bewind verarmde het land van rijstschuur van Azië tot een van de meest berooide staten ter wereld. Op elke vorm van oppositie staan zware straffen… LEES MEER (NEDERLANDS / ENGLISH) «

 

Projectlinks:Contact / Prijsinformatie / Bestellen «

Terug «